الأربعاء 12 مارس 2025 04:40 مـ 12 رمضان 1446 هـ
كورة 180
Embedded Image
×

شوبير : الزمالك مش ممكن يكون زي الأهلي

الأحد 9 فبراير 2025 01:27 مـ 10 شعبان 1446 هـ
شوبير
شوبير

هاجم الإعلامي أحمد شوبير، حارس مرمى الأهلي ومنتخب مصر السابق، مسؤولي نادي الزمالك بسبب الفوضى الإعلامية وتضارب التصريحات حول صفقات الفريق. وقال شوبير في تصريحات إذاعية: "أي حد بقى بيتكلم باسم الزمالك، شوفوا الأهلي بيعمل إيه، تحديدًا في الموضوع ده، الأهلي عنده لجنة واضحة وموحدة للحديث عن الفريق".

وتابع شوبير مهاجمًا الطريقة التي تدار بها الأمور في الزمالك: "كل يوم في حد يطلع ويقول حاجة، ما فيش شفافية ولا وضوح. شوفوا في الأهلي لما يطلع حد يتكلم، كل شيء واضح، اللجنة الإعلامية هي المسؤولة، ولازم يكون عند الزمالك نفس النظام".

وقدم شوبير مثالًا عن النادي الأهلي، قائلًا: "في الأهلي مثلًا، لجنة التخطيط هي من تتحدث، كابتن مختار مختار رئيس اللجنة، محمد رمضان المدير الرياضي، وحسام غالي، محمود الخطيب، وزكريا ناصف، نعرف من فيهم يتحدث".

وأضاف شوبير: "يا جماعة، الزمالك اسم كبير جدًا وقيمة كبيرة جدًا، وجمهور الزمالك من حقه أن يعرف المعلومة من مصادرها الرسمية. أنا بصراحة شايف الوضع عجيب وغريب جدًا، أيه ده؟! هو مين اللي هيتكلم عن الصفقات؟ يجب أن يكون شخص واحد فقط من يتحدث".

واختتم شوبير تصريحاته قائلاً: "هل الكلام ده يزعل حد؟ أه، في ناس ممكن تزعل، بس أنا لازم أتكلم. أرجو من الجميع ألا يغضب، واللي عايز يزعل مش هقول حاجة".